Individual Coaching

Cu ajutorul coaching-ului individual voi fi partenerul tau de gandire si te voi acompania în atingerea obiectivelor tale personale și profesionale și te voi ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru ca tu și echipa ta să fiți eficienți și productivi.

Știu că te confrunți cu multe probleme și provocări în ceea ce privește coordonarea echipei tale, însă misiunea mea e să găsim împreună spațiul în care să gândim cele mai bune soluții pentru situația în care te afli. 

În plus, îți ofer suport în planul de dezvoltare și în atingerea obiectivelor, precum și follow-up pe progres. 

Nu te voi consilia, ci vom merge « umăr la umăr » să găsim abordarea potrivită pentru tine.

 

Îți ofer 3 direcții de dezvoltare cu ajutorul cărora vei reuși să depășești orice provocare care poate să apară:

  • Suport individual pe obiectivele proprii de dezvoltare
  • Suport pe gestionarea actualelor provocări din echipa pe care o coordonezi
  • Suport la fața locului în gestionarea problemelor curente din echipa ta – adică te ajut direct în cadrul echipei să construiți obiceiuri bune, orientate spre rezultate. 

Oricare ar fi provocările și obiectivele tale, vom construi un parteneriat bazat pe încredere, iar eu te voi ajuta să-ți construiești strategia și să îți atingi obiectivele pe care ți le propui.

În primul rând vei învăța să faci deosebirea între « vreau », « sunt motivat » și « sunt determinat ».

Experiența mea cea mai relevantă până în momentul de față este în domeniul corporate, bancar, automotive și IT. Sunt domenii asupra cărora mi-am aplecat mai mult atenția iar prin colaborările pe care le-am avut, am ajuns să le cunosc foarte bine specificul. 

Te invit să stabilim o întâlnire în cadrul căreia să discutăm despre provocările pe care le întâmpini la locul de muncă, despre planul tău de dezvoltare și cum putem ajunge la rezultatele dorite.