Team Coaching

Lucrez cu echipe și grupuri determinate să își descopere potențialul și să îl valorifice în viața profesională și personală.

Dezvoltarea apare cu o viteză mult mai mare în cazul lucrului în echipă, deoarece șansa de a învăța ceva valoros crește exponențial cu numărul de participanți. Fiecare participant beneficiază de un cadrul de învățare optim și atenție pe obiectivele sale și de echipă.

Vom folosi instrumente specializate care te vor ajuta să lucrezi mai bine în echipă, să-ți coordonezi eficient echipa și mai ales să devii un lider al echipei tale. 

Fiecare companie ar trebui să facă această investiție în angajații săi, deoarece dezvoltarea continuă a membrilor asigură cadrul de dezvoltare optim și atingerea obiectivelor pe termen lung ale organizației. 

Participarea la astfel de programe deschide mintea și apetitul pentru învățare, transformând organizația din una care funcționează pe principiul supraviețuirii, într-o organizație care se dezvoltă continuu cu ajutorul unor mecanisme originale și eficiente.

Aceasta metodă ajută la eficientizarea muncii în echipă, la dezvoltarea fiecărui participant, reglarea tensiunilor, ajustarea încrederii în membrii echipei, creșterea implicării și a angajamentului.

Ceea ce mă diferențiază de alți coachi este însăși abordarea originală, orientată spre rezultate pe care o propun. În primul rând voi lucra cu liderul de echipă, folosind instrumente de coaching individual, iar apoi mă voi focusa pe echipă, pe provocările membrilor echipei. Vom lucra împreună, focusat pe problemele actuale și pe proiecte în desfășurare, care prin complexitatea lor, îngreunează evoluția și apariția rezultatelor. 

Dacă tu sau echipa ta întâmpinați dificultăți în organizare, în stabilirea unor obiective SMART ale activității voastre și atingerea acestor obiective prin metode care să crească eficiența și implicarea, aștept cu interes să stabilim o întâlnire. Primul pas spre dezvoltare este să faci primul pas!